Papiss Cisse leder skytteligan

Alanyaspors anfallare Papiss Cisse leder skytteligan i Süper Lig efter fyra spelade omgångar.

34-årige Cisse värvades till Alanyaspor på transferfönstrets sista dag under säsongen 2018/19. Då hade han missat de tre inledande ligamatcherna av säsongen men trots det lyckades han göra 16 mål på 26 matcher och komma på tredjeplats i skytteligan bakom Mbaye Diagne och Vedat Muriqi.

Under den här säsongen har Cisse fortsatt visa fin målform. Efter sina två mål mot Fenerbahce på måndagskvällen har han gjort fem mål på fyra ligamatcher och toppar skytteligan i Süper Lig efter fyra omgångar två mål före sin lagkamrat Junior Fernandes och Yeni Malatyaspors anfallare Adis Jahovic.

Totalt har det blivit 21 mål på 30 matcher i Süper Lig i Antalyaspor där hans kontrakt går ut efter säsongen.

Cisse är mest känd för sin tid i Newcastle där han gjorde 44 mål på 131 tävlingsmatcher varav 37 mål på 117 matcher i Premier League på 4,5 säsonger.

Innan flytten till Newcastle gjorde han 37 mål på 65 matcher i Bundesliga för Freiburg på 2,5 säsonger.