VIDEO: Papiss Cisse räddade en poäng för serieledaren Alanyaspor mot Sivasspor

Skytteligaledaren Papiss Cisse räddade en poäng för serieledaren Alanyaspor i hemmamötet mot Sivasspor.

Sivasspors tog ledningen i matchen redan efter 34 sekunder när Fernando Andrade gjorde mål på Abdou Razack Traores passning.

I den 61:a minuten ordnade Cisse en poäng för Alanyaspor när han nådde högst på Efecan Karacas inlägg från högerkanten och mycket fint nickade in kvitteringsmålet. Det var Cisses sjätte ligamål den här säsongen och med det toppar han skytteligan. Cisse har gjort totalt 22 mål på 32 ligamatcher för Alanyaspor.

Alanyaspor som fortfarande inte har förlorat i ligaspelet (4 segrar och 2 oavgjorda) toppar tabellen med 14 poäng, tre poäng före Fenerbahce. Sivasspor som har bara en förlust efter sex omgångar ligger på fjärdeplats med 9 poäng.