VIDEO: Besiktas tappade 2-1 till 2-4 mot Slovan Bratislava – släppte in två mål på tilläggstid

Besiktas ledde med 2-1 efter första halvleken mot Slovan Bratislava men förlorade till slut med 2-4 efter att ha släppt in två mål på tilläggstid.

Slovan tog ledningen i matchen i 14:e minuten genom Andras Sporar efter stor målvaktstavla av Loris Karius. Adem Ljajic kvitterade för Besiktas på straffspark 29:e minuten och på tilläggstid kom ledningsmålet efter att tidigare Kasimpasa-mittbacken Vasil Bozhikov styrt in bollen i eget mål.

I den andra halvleken föll Besiktas som ett korthus speciellt på tilläggstid. Sporar kvitterade till 2-2 i 58:e minuten och på tilläggstid gjorde Slovan ytterligare två mål och vann med 4-2. 3-2 kom i 93:e minuten genom Marin Ljubcic och 4-2 kom i 94:e minuten genom Moha.

Besiktas förlorade därmed sin första match i Europa League den här säsongen. I gruppens andra match vann Braga borta mot Wolverhampton.

Besiktas möter Wolverhampton i nästa match torsdagen den 3:e oktober.