VIDEO: Yeni Malatyaspor kvitterade sent mot Galatasaray

Yeni Malatyaspor fick med sig en poäng i hemmamötet mot Galatasaray efter att Guilherme kvitterat i 89:e minuten.

Galatasaray tog ledningen i 23:e minuten genom Jean Michael Seri som nickade in Ömer Bayrams inlägg. Det var 1,70 meter långa Seris första nickmål i karriären. Galatasaray hade lite senare en trippelchans på kort tid men avsluten gick inte lagets väg. Christian Luyindama nickade Ömer Bayrams frispark men Yeni Malatyaspors målvakt Fabien Farnolle stod för en bra räddning. Även Ryan Babel försökte men Farnolle stod för en ny bra räddning. Galatasarays mittback Marcao fick den sista chansen men i en ovan position sköt han utanför.

Galatasarays hade ledningen med sig in i halvtidsvilan och i den andra halvleken tryckte Yeni Malatyaspor på för ett kvitteringsmål vilket öppnade upp för kontringar för Galatasaray som dock inte lyckades utnyttja sina chanser.

Istället kunde Yeni Malatyaspor få med sig en poäng i matchen sedan Adis Jahovic nickat ner en frispark till Guilherme som kvitterade i 89:e minuten. Det var brassen tredje ligamål för säsongen på fem matcher. Han har även gjort lika många assist.

Yeni Malatyaspor som har 2 segrar, 1 oavgjord och 2 förluster efter 5 omgångar ligger på 7:e plats i tabellen med 7 poäng. En poäng och en placering före är Galatasaray som inte har förlorat sedan ligapremiären mot Denizlispor. Det har blivit 2 segrar och 2 oavgjorda på de 4 senaste matcherna.

Jimmy Durmaz fanns med i Galatarays matchtrupp och blev inbytt i 84:e minuten.