Champions League: Galatasaray förlorade mot Real Madrid – enda laget som ännu inte gjort mål i turneringen

Galatasaray förlorade mot Real Madrid på hemmaplan i Champions League på tisdagskvällen.

Matchens enda mål kom i 18:e minuten genom Toni Kroos. Det var Galatasarays andra raka 0-1 förlust och på tre matcher i Champions League den här säsongen har det blivit 1 oavgjord och 2 förluster med målskillnaden 0-2. Inga mål gjorda framåt och med det är Galatasaray turneringens enda klubb som inte har gjort mål.

Galatasaray skapade målchanser mot Real Madrid framförallt i inledningen av matchen genom Florin Andone men lyckades inte göra mål. Younes Belhanda hade också ett bra läge i slutet av första halvleken men fick inget bra avslut. I den andra halvleken var Real Madrid närmare att göra mål än vad Galatasaray var att kvittera men Fernando Muslera stod för en bra insats i målet.

I gruppens andra match utklassade Paris SG, Club Brügge på bortaplan med 5-0 vilket ger följande tabell efter tre omgångar:

  1. Paris SG, 9 poäng
  2. Real Madrid, 4 poäng
  3. Club Brügge, 2 poäng
  4. Galatasaray, 1 poäng

Galatasaray möter Real Madrid på bortaplan i nästa omgång och har fortfarande en teoretisk chans att ta sig vidare till slutspel i Champions League eller slutspelet i Europa League men då gäller det att börja göra mål på sina chanser.

***