Fenerbahce besegrade Denizlispor

Fenerbahce tog tre poäng i bortamötet mot Denizlispor på söndagskvällen.

I Denizlispor gjorde Mehmet Özdilek sin första match som klubbens nya tränare.

Fenerbahce tog ledningen i matchen i 39:e minuten. Mauricio Isla slog ett inlägg från högerkanten som Vedat Muriqi nickade i ribban. Returen sköts in i mål av Tolga Cigerci som gjorde sitt andra ligamål för säsongen.

I den 62:a minuten utökade Fenerbahce sin ledning. Lagkaptenen Emre Belözoglu snodde åt sig bollen från Denizlispors mittfältare Isaac Sackey och slog ett inlägg till Muriqi som gjorde mål. Det var Muriqis fjärde ligamål den här säsongen och med det toppar han Fenerbahces interna skytteligan.

Denizlispor reducerade i 73:e minuten genom Oscar Estupinan efter ett misstag av Fenerbahces målvakt Altay Bayindir. Det blev matchens sista mål och Fenerbahce vann med 2-1.

Fenerbahce som vann igen efter två matcher i ligan klättrade upp på en tredjeplats i tabellen med 14 poäng. För nykomlingen Denizlispor går det sämre. Efter 7 poäng och tre hållna nollor på de tre första matcherna har det blivit bara 1 poäng och 3-10 i målskillnad på de fem senaste matcherna.

***