VIDEO: Genclerbirligi och Galatasaray kryssade i mållös match

Matchen mellan nykomlingen Genclerbirligi och regerande ligamästarna Galatasaray på lördagskvällen slutade mållös.

Galatasaray hade rest till huvudstaden Ankara utan tre av lagets stjärnor: Christian Luyindama, Mario Lemina och Falcao.

Galatasaray hade ett stort bollinnehav (73 %) i matchen men lyckades inte skapa många klara målchanser. Hemmalaget Genclerbirligi stack upp i kontringar och kunde ha fått med sig ett segermål men matchen slutade mållös.

Genclerbirligi har fortfarande inte vunnit efter sju omgångar. Det har blivit tre oavgjorda och fyra förluster. De tre oavgjorda matcherna har kommit på de fyra senaste ligamatcherna mot förväntade topplagen Trabzonspor och Galatasaray samt serieledaren Alanyaspor. Innan dess blev det uddamålsförlust mot ett annat topplag, Istanbul Basaksehir på tilläggstid.

Galatasaray som har 10 poäng efter sju omgångar har spelat tre oavgjorda matcher i rad och två raka mållösa matcher. På de fem senaste tävlingsmatcherna har laget bara gjort ett mål.

Mattias Bjärsmyr var med i Genclerbirligis matchtrupp men fick ingen speltid och Jimmy Durmaz blev inbytt för Galatasaray i början av andra halvleken. Jimmy sköt ett skott utanför stolpen och spelade fram Younes Belhanda till ett bra läge men Belhanda lyckades inte med avslutet.