Mesut Özil till Fenerbahce i januari?

Mesut Özil uppges vilja lämna Arsenal efter utebliven speltid. Blir det en flytt till Turkiet?

Özil som har spelat för Arsenal sedan 2013 har fått speltid i bara två matcher den här säsongen, en i ligan och en i ligacupen. Flera gånger har han också varit utanför matchtruppen.

Det har lett till enligt engelska medier att han ser över möjligheten att fortsätta karriären i en annan klubb. Özil har tidigare blivit förknippad med en flytt till Fenerbahce då han uppges heja på klubben och nu skrivs det igen om det.

Enligt de engelska tidningarna The Sun och Mirror har Fenerbahce genom sportdirektören Damien Comolli redan varit i kontakt med Arsenal med samt Özil om en övergång i januari när transferfönstret öppnar igen.

Det ska röra sig om ett lån till juni 2021 då hans kontrakt med Arsenal går ut och klubbarna ska dela på lönen.