Papiss Cisse tvåmålsskytt när Alanyaspor återtog serieledningen

Papiss Cisse gjorde två mål när Alanyaspor besegrade Caykur Rizespor och återtog serieledningen.

Trabzonspor hade gått upp på förstaplats i Süper Lig efter att ha besegrat Gaziantep FK på lördagskvällen med 4-1. Men Alanyaspor återtog förstaplatsen under söndagseftermiddagen efter att ha besegrat Caykur Rizespor på hemmaplan.

Alanyaspor ledde med 2-0 efter första halvleken sedan Ceyhun Gülselam och Cisse gjort mål. I den andra halvleken blev det fem mål och Alanyaspor vann till slut med 5-2. Cisse gjorde ett till mål och hemmalagets övriga mål gjordes av Anastasios Bakasetas samt Junior Fernandes. Rizespors båda mål gjordes av brassen Fernando Boldrin.

Cisse gick i och med sina två mål upp i skytteligaledning med åtta mål, ett mål före Adis Jahovic.

Alanyaspor vann igen efter tre matcher (två oavgjorda samt en förlust) och gick upp på 17 poäng, två poäng före Trabzonspor. Rizespor som inledde ligaspelet med två segrar och två oavgjorda har förlorat fyra raka matcher med målskillnaden 4-14. Tar man bort lagets två inledande segrar har det inte blivit någon seger på de sex senaste matcherna.

***