Tung hemmaförlust för Trabzonspor i Europa League

Trabzonspor hade behövt få med sig tre poäng ifrån hemmamatchen mot Krasnodar men det blev förlust och noll poäng.

Trabzonspor skapade tillräckligt med målchanser för att ta ledningen i första halvleken men det var mållöst inför halvtidsvilan. Istället var det Krasnodar som tog ledningen i matchen i början av den andra halvleken genom Marcus Berg och det ryska laget gjorde sedan ytterligare ett mål på tilläggstid genom Tony Vilhena vilket också blev slutresultatet. Segern var Krasnodar första i turneringen efter två raka förluster.

I gruppens andra match vann Basel på bortaplan mot Getafe med 1-0. Trabzonspor har 1 poäng efter 3 matcher men får nu mycket svårt att ta sig vidare från gruppspelet även om det skulle bli full pott i de återstående matcherna.

Tabell, Grupp C

  1. Basel, 7 poäng
  2. Getafe, 6 poäng
  3. Krasnodar, 3 poäng
  4. Trabzonspor, 1 poäng

***