Turkiska mötet i franska andraligan slutade oavgjord – Umut Meras spelade fram till kvitteringsmålet

Det var turkiskt möte i franska andraligan under lördagen.

Le Havre med Ertugrul Ersoy och Umut Meras i laget tog emot Lorient med Umut Bozok i laget.

Umut Meras var tillbaka efter avstängning och startade till vänster i backlinjen medan Ertugrul var med i matchtruppen utan att få speltid. Umut Bozok startade för Lorient och blev utbytt i andra halvleken.

Lorient tog ledningen i matchen redan efter en minut när Umut Bozok nickade bollen i mål. Det var Umuts första mål i ligan den här säsongen. Han vann skytteligan i Ligue 2 säsongen 2017/18 när Nimes gick upp till högsta ligan. Lorient gjorde ytterligare ett mål innan den förre Djurgården-anfallaren Tino Kadewere reducerade på straffspark i fjärde tilläggsminuten av första halvleken.

Matchen slutade till slut 2-2 efter mål av Jamal Thiare i 83:e minuten. Umut Meras slog inlägget till målet.

Le Have ligger på sjätteplats i tabellen med 19 poäng och Lorient ligger på förstaplats med 24 poäng.

***