VIDEO: Adis Jahovic fyramålsskytt när Yeni Malatyaspor utklassade Denizlispor

Adis Jahovic gjorde fyra mål när Yeni Malatyaspor utklassade nykomlingen Denizlispor på hemmaplan.

Jahovics två första mål var på straffsparkar, det tredje på nick och det fjärde målet en klassisk tåpaj efter att han dribblat upp en försvarare till läktaren. Brassen Guilherme spelade fram till hans två sista mål.

Jahovic blev den femte spelaren att göra fyra mål i en match i turkiska ligan på de tio senaste säsongerna efter Alex de Souza, Björn Vleminckx, Fernandao och Bafetimbi Gomis.

Under den här säsongen har han gjort 7 mål på 7 matcher i ligan och med det toppar han skytteligan ett mål före Papiss Cisse. Totalt har Jahovic gjort 10 mål på 11 tävlingsmatcher den här säsongen om man räknar med hans 3 mål på 4 matcher i Europa League-kvalet. Guilherme som spelade fram till hans två sista mål har gjort 5 assist på 7 ligamatcher och med det toppar han assistligan.

Yeni Malatyaspors femte mål gjordes av Mitchell Donald och Hugo Rodallega gjorde Denizlispors tröstmål.

Yeni Malatyaspor vann igen efter två matcher utan seger och har gjort 10 poäng efter 7 omgångar. Laget har gjort flest mål (16) i ligan. Nykomlingen Denizlispor inledde ligan med två raka segrar men sedan dess har det blivit fem matcher utan seger (två oavgjorda och tre förluster) med målskillnaden 2-8.