VIDEO: Antalyaspor skrällde – besegrade Fenerbahce på bortaplan

Antalyaspor stod för en av säsongens stora skrällar när laget besegrade Fenerbahce på bortaplan.

Antalyaspor fick drömstart i matchen när Ufuk Akyol gjorde ledningsmålet i sjätte minuten. Ett mål som skulle visa sig stå matchen ut.

Fenerbahce hade stort bollinnehav (75 %) matchen men lyckades inte skapa många bra målchanser. Istället var det Antalyaspor som var närmare att göra ytterligare mål än vad Fenerbahce var att kvittera men hemmamålvakten Altay Bayindir gjorde tre mycket bra räddningar i den andra halvleken.

Fenerbahces bästa chans hade inhopparen Miha Zajc som efter passning av Emre Belözoglu sköt bollen högt över i ett mycket bra läge.

Antalyaspor vann sin andra raka match i ligan och tog sig upp på 11 poäng i tabellen. Lika många poäng som Fenerbahce som har bara en seger på de fem senaste ligamatcherna (en seger, två oavgjorda och två förluster). Fenerbahce har inte heller gjort något mål i de två senaste matcherna.