Burak Yilmaz matchhjälte för Besiktas som tog fjärde raka segern

Formstarka Besiktas tog ny seger på lördagskvällen när Konyaspor besegrades på bortaplan.

Besiktas inledde ligaspelet med en seger på de sex första matcherna. Efter storförlusten mot Trabzonspor med 1-4 i sjätte omgången har Besiktas vunnit fem matcher och spelat en oavgjord på de sex senaste matcherna med målskillnaden 6-1. Besiktas har hållit nollan i sex matcher den här säsongen varav fem gånger på de sex senaste matcherna.

På lördagen tog laget sin fjärde raka seger mot Konyaspor på bortaplan. Stor matchhjälte blev landslagsanfallaren- och lagkaptenen Burak Yilmaz som gjorde matchens enda mål i 71:a minuten efter att Caner Erkin stått för framspelningen. Burak som missade inledningen av säsongen pga skada gjorde sitt tredje ligamål på sju matcher. Caner som spelade fram till målet har gjort fem assist den här säsongen.

Konyaspor som inledde ligan positivt med bara en förlust på de sju första matcherna: tre segrar, tre oavgjorda och en förlust har spelat en oavgjord och förlorat fyra i sina fem senaste matcher med målskillnaden 2-11. Under den här perioden har laget också blivit utslagna i turkiska cupen mot ett lag från tredjeligan.