Caglar Söyüncü med i säsongens lag så här långt i Premier League

En tredjedel av Premier League har spelats och den turkiske mittbacken Caglar Söyüncü har gjort succé och imponerat stort i England.

Hyllningarna fortsätter för Caglar Söyüncü och när Alan Shearer presenterade årets lag så här långt så fanns 23-åringen med i startelvan:

Caglar Söyüncü är uttagen i flera “säsongens lag så här långt” som tagits ut av olika dagstidningar i England. Den turkiske landslagsbacken är med i The Guardians uttagna elva samt Daily Mails elva:

Tidningen The Guardian har tagit ut följande elva som säsongens lag så här långt.

 

The Guardian skriver att det “säger någonting” när Leicester sålde Harry Maguire och lyckades förbättra försvaret ändå då Caglar Söyüncüs kvalitéer gör laget bättre och tillsammans med Johnny Evans är det de svåraste försvaret att ta sig igenom.

Daily Mails sportsredaktion, Sports Mail, har tagit ut följande elva.

Daily Mails sportredaktion skriver att Caglar Söyüncüs bollkontroll och lugn i spelet har gjort honom till en kulthjälte i Leicester och att ingen märker av frånvaron av den engelske landslagsmannen Harry Maguire. Vidare skriver tidningen att Söyüncü är idealisk för Brendan Rodgers (tränare för Leicester City) stil av fotboll och skriver även att den 23-årige mittbacken har flera år framför sig i karriären och redaktionen undrar också om Manchester United värvade fel försvarare från Leicester City.

Fotbollsappen och hemsidan Onefootball tog också med Caglar Söyüncü i sin elva som de publicerade i oktober och de hyllar Caglar Söyüncü stort genom att skriva att den turkiske försvararen är Leicester Citys och Brendan Rodgers “bedrock” (fritt översatt: berggrund) i försvaret. Caglar hyllas inte minst för insatsen mot Liverpool i ligan och att det inte märks att Leicester City hade tappat en försvarare (Harry Maguire) som kostade 80 miljoner pund.

Caglar Söyüncüs insatser i Leicester City fortsätter att uppmärksammas och det var inte så länge sen som Sky Sports analyserade Caglar som har slagit igenom på riktigt i Premier League den här säsongen och varit en av de bästa i sin position så här långt.