Erkan Zengin lämnar Fatih Karagümrük

Erkan Zengin lämnar Fatih Karagümrük. 

Erkan skrev på sitt Twitter-konto i måndags att han efter samtal med klubbens president Süleyman Hurma kommit överens om att gå skilda vägar med Fatih Karagümrük. Han tackar supportrarna mycket för deras stöd.

Senare under måndagen gjorde Erkan ett uttalande till NTV Spor.

– Det är inga problem mellan mig och presidenten. Beslutet var ömsesidigt. Jag kommer att fortsätta min spelarkarriär i någon annan klubb men det är inte klart ännu, sa Erkan till NTV Spor.

Under tisdagen gick Fatih Karagümrük ut med beslutet på klubbens Twitter-konto. Att klubben har gått skilda vägar med Erkan, tackar honom för tiden och önskar honom lycka till i framtiden.

Erkan Zengin kom till Fatih Karagümrük inför säsongen 2018/19 efter att ha varit en vända tillbaka i Hammarby IF där hans seniorkarriär en gång i tiden drog igång. Erkan gjorde som lagkapten 15 mål på 29 ligamatcher. I kvalspelet till andraligan gjorde han sedan 2 mål samt 2 assist på 4 matcher och var en stark bidragande orsak till uppflyttningen.

För ett par veckor sedan blev han utsedd till spelande tränare men lämnar alltså uppdraget efter bara tre matcher. Den här säsongen hade han gjort 4 mål och 1 assist på 9 ligamatcher.

I Fatih Karagümrük spelar sedan tidigare Stefan Silva, Mervan Celik och Alagie Sosseh.

***