Flera spelare saknas i Real Madrids trupp mot Galatasaray

På onsdag kväll gästar Galatasaray den spanska huvudstaden för att möta Real Madrid i Champions League.

Galatasaray som fortfarande har chansen att ta sig vidare från gruppspelet i Champions League måste i princip ta poäng på Santiago Bernabeu. De turkiska mästarna har på tre matcher enbart kunnat ta en poäng som kom borta mot Club Brügge som är trea i gruppen med två poäng. Tvåa är Real Madrid som har fyra poäng och Paris Saint Germain leder gruppen stort med nio poäng (full pott på tre matcher).

Under tisdagen meddelade Real Madrid vilka spelare som är tillgängliga för matchen och där saknades flera namn för hemmalaget. Spelarna som missar matchen är: Gareth Bale, James Rodriguez, Vinicius Junior, Alvaro Odriozola, Mariano Diaz, Nacho Fernandez och Marco Asensio.

Real Madrids trupp inför matchen mot Galatasaray: