Galatasaray tog andra raka segern i ligan

Galatasaray återhämtade sig snabbt från storförlusten mot Real Madrid i Champions League och besegrade Gaziantep FK på bortaplan.

Tränaren i Galatasaray, Fatih Terim ändrade till en ny formation: 3-5-2 och spelade kanske sin bästa match för säsongen.

Allroundspelaren Ömer Bayram som har varit en av lagets bästa spelare den här säsongen gav Galatasaray ledningen i 21:a minuten efter ett fint skott utanför straffområdet och på vänsterkanten såg Emre Tasdemir till att Galatasaray fick med sig en tvåmålsledning inför halvtidsvilan efter att ha spelat fram till Sofiane Feghoulis mål i slutet av första halvleken.

I andra halvleken bevakade Galatasaray sin ledning medan Gaziantep försökte hämta upp underläget men det var Galatasaray som var närmast ytterligare ett mål, främst genom Feghouli som först träffade stolpen och sedan ribban med en frispark. Det blev inga fler mål i matchen och Galatasaray vann sin andra raka 2-0 seger i ligan.

Galatasaray som har hållit nollan i fem av sina elva matcher har släppt in minst mål (9) i ligan efter elva omgångar. Laget gick upp på fjärdeplats i tabellen med 19 poäng och har två poäng upp till serieledningen. Gaziantep FK har gjort det bra som nykomling så här långt. Laget ligger på niondeplats i tabellen med 15 poäng.

Jimmy Durmaz fanns med i Galatasarays matchtrupp men fick ingen speltid.

***