Merih Demiral placeras i flera storklubbar

De turkiska fotbollsspelarna storspelar och drar till sig storintresse.

I Merih Demirals fall så spelar han väldigt lite i klubblaget, men väldigt mycket i landslaget där han har varit bland de absolut viktigaste spelarna. Italiensk media rapporterar flitigt om rykten kring den turkiske mittbacken. Merih är tredjevalet bakom Leonardo Bonucci och Mathijs De Ligt. Chanserna lär inte bli större när Giorgio Chiellini är tillbaka från skada.

Gazetta dello Sport skriver att AC Milan som var intresserad i somras, är fortfarande intresserad av att värva Merih Demiral. Juventus kan tänka sig att byta Merih Demiral mot Gianluigi Donnarumma.

Calciomercato.com rapporterade i veckan Atletico Madrid står redo tillsammans med Arsenal att möta prislappen som Juventus har lagt på 40 miljoner euro. Källan skriver samtidigt att AC Milan inte är beredda att möta summorna som Juventus kräver.

Bleacher Report journalisten Dean Jones twittrar att utöver Arsenal är även Manchester United intresserade och Merih kommer vara öppen för en flytt i januari om han inte lyckas slå sig in i laget.

Det har även rapporterats om att Arsenal följer Caglar Söyüncü.