Mert Cetin utvisad i debuten från start

Mittbacken Mert Cetin blev utvisad i debuten från start för Roma i toppmatchen mot Napoli.

Efter två raka inhopp fick 22-årige mittbacken Mert chansen från start när Roma mötte Napoli på hemmaplan under lördagen.

Mert stod för en stabil insats men blev utvisad innan matchens slut efter att ha dragit på två sig två gula kort på tilläggstid. Det första gula kortet kom i 93:e minuten och det andra i 95:e minuten när han drog ner Fernando Llorente precis utanför straffområdet. Om Mert inte hade tagit en frispark i den situationen hade Napoli troligen fått en målchans.

Efter matchen twittrade Mert att han var glad över startdebuten men bad om ursäkt till sina lagkamrater och supportrarna för det röda kortet. En del supportrar har svarat på tweeten och skrivit att utvisningen var nödvändig för att Napoli inte skulle få en målchans och stöttat Mert.

I Roma gjorde Cengiz Ünder comeback efter skadefrånvaro när han blev inbytt i 81:a minuten. Det var hans första match sedan 1:a september. Han fick ett gult kort i 93:e minuten för att ha petat bollen när Napoli skulle slå en frispark.

I Napoli fanns tidigare Fenerbahce-mittfältaren Eljif Elmas med i matchtruppen men fick ingen speltid.

Roma vann matchen med 2-1 och tog sin tredje raka ligaseger. Laget är på tredjeplats i tabellen med 22 poäng och har sex respektive sju poäng upp till Inter samt Juventus.

***