N’Koudou matchhjälte när Besiktas tog tredje raka ligasegern

Besiktas vann sin tredje raka seger i Süper Lig efter att ha besegrat Denizlispor på hemmaplan under söndagskvällen.

Efter en mållös första halvlek gjorde inhopparen Kevin N’Koudou matchens enda mål i 70:e minuten. Det var N’Koudous första mål i Besiktas-tröjan sedan han värvades från Tottenham inför säsongen.

Besiktas klättrade inte någon placering i tabellen trots segern och är kvar på åttondeplats men har med sina 18 poäng bara tre poäng upp till Sivasspor på förstaplats i den mycket jämna tabelltoppen.

Besiktas har efter storförlusten (1-4) mot Trabzonspor på bortaplan tagit 13 poäng av 15 möjliga på sina fem senaste ligamatcher. Det har blivit segrar mot Alanyaspor, Galatasaray, Antalyaspor och Denizlispor samt oavgjord mot Ankaragücü. Laget har hållit nollan i fyra av matcherna och har målskillnaden 6-1.

Nykomlingen Denizlispor inledde ligaspelet med bara en förlust på de fem första matcherna men sedan dess har det bara blivit en seger på de sex senaste ligamatcherna. Laget ligger på fjortondeplats i tabellen med 11 poäng med en poäng ner till Genclerbirligi på nedflyttningsplats.

***