Ozan Kabak målskytt för Schalke 04

Ozan Kabak gjorde ett av målen när Schalke 04 besegrade Augsburg med 3-2 på bortaplan.

För ett par dagar sedan startade 19-årige mittbacken i tyska cupen när Schalke 04 gick vidare. Tidigare under säsongen hade det bara blivit fyra kortare inhopp i Bundesliga efter skadefrånvaron. Ozan spelade hela matchen i cupen och på söndagen gjorde han sin första match från start i Bundesliga för Schalke 04 i bortamötet mot Augsburg.

Schalke vann med 3-2 och Ozan gjorde kvitteringsmålet till 2-2 i 71:a minuten innan Amine Harit gjorde segermålet i 82:a minuten. Ozan som gjort mål på fasta situationer tidigare i Bundesliga för Stuttgart nickade in bollen.

Efter att ha imponerat i Galatasaray under första halvan av förra säsongen blev det en övergång till Stuttgart som betalade 11 miljoner Euro i övergångssumma. I Stuttgart imponerade han och gjorde även 3 mål på 15 ligamatcher. Efter säsongen blev han vald till årets rookie samtidigt som Stuttgart åkte ned till Bundesliga 2. I somras blev han klar för Schalke 04 som betalade 15 miljoner Euro i övergångssumma.