Ozan Kabak målskytt och Kaan Ayhan framspelare under Schalke 04 mot Fortuna Düsseldorf

Ozan Kabak gjorde mål för andra matchen i rad och Kaan Ayhan gjorde assist för andra matchen i rad när deras klubbar möttes i Bundesliga under lördagen.

Båda mittbackarna fanns med från start och spelade hela matchen när Schalke 04 tog emot Fortuna Düsseldorf. Kenan Karaman saknades i bortalagets matchtrupp pga skada. I Schalkes matchtrupp fanns Ahmed Kutucu och Münir Mercan med men utan att få speltid.

Matchen slutade 3-3.

Ozan nickade in 2-1 till Schalke efter en hörna i 67:e minuten och Kaan stod för en mycket fin framspelning till Rouwen Hennings som gjorde 3-3 i 85:e minuten. Kaan drog sedan på sig ett gult kort i 92:a minuten.

Även Suat Serdar som nyligen valde spel i Tyskland före Turkiet blev målskytt i matchen.

Ozan Kabaks mål och Kaan Ayhans framspelning