Besiktas ute efter turkisk landslagsspelare

Besiktas kommer att förstärka laget under vinterfönstret och enligt beIN Sports så är klubben intresserade av en landslagsspelare som spelar ute i Europa.

Spelaren det rör sig om är Yunus Malli som till vardags spelar i Bundesliga och i VfL Wolfsburg. Besiktas vill göra Yunus Malli till sin nya nummer tio i startelvan då de har inte varit nöjda med Adem Ljajics och Oguzhan Özyakups prestationer enligt beIN Sports och enligt rapporterna så rör det sig om ett låneavtal på sex månader där Besiktas betalar halva lönen och Wolfsburg den andra halvan.

Yunus Malli har tillhört landslaget sedan sin debut i november 2015 och gjort 25 landskamper. Den 27-årige mittfältaren kan spela så väl offensiv mittfältare och på båda kanterna. Innan sin flytt till Wolfsburg under januarifönstret 2017 så storspelade han i Mainz 05 och drog bland annat intresse från Bayern München.

Efter det första halvåret i Wolfsburg har det inte gått lika bra för Yunus Malli och i år har han inte gjort en enda ligamatch för Wolfsburg.