Caglar Söyüncü från start mot Manchester City

Det väntar stormatch ikväll i Premier League när ligatvåan Leicester City gästar ligatrean Manchester City.

Caglar Söyüncü som har varit en av de absolut bästa spelarna i Leicester och Premier League är återigen tillbaka i startelvan efter att ha startat på bänken i veckans ligacupsmatch mot Everton som Leicester vann på straffar.

Caglar var nominerad till månadens spelare för november-månad i Premier League och har hyllats stort genom höstsäsongen i England och flera medier i England har rapporterat om just Manchester Citys intresse för den turkiske mittbacken.

Både Leicester- och Manchester City jagar Liverpool i ligan som har dragit ifrån med 49 poäng. Leicester har 39 poäng och City ligger på 35 poäng. Håller Caglar och Leicester-försvaret nollan samtidigt som laget gör mål framåt så kommer gästerna att utöka sin poängledning till 42 poäng och således rycka ifrån City som är de regerande mästarna i den engelska ligan.

Matchen har avspark 18:30 svensk tid. CC