Enes Ünal målskytt för Real Valladolid i spanska cupen

Den turkiske anfallaren gjorde matchens första mål när Real Valladolid besegrade Tolosa CF i spanska cupen.

Enes gjorde öppnade målkontot i matchen i den 21:a minuten och Valladolid vann matchen med 3-0 efter två mål av Alvaro Aguado. I och med segern så har Real Valladolid ett bra utgångsläge för returmatchen och avancemang till nästa runda av Copa del Rey som den spanska cupen heter.

Den 22-årige anfallaren som slog igenom som ung tonåring i turkiska Süper Lig med Bursaspor har inte lyckats få målskyttet att lossna den här säsongen och har hittills gjort två mål och en assist på femton matcher.

I den sista EM-kvalsmatchen för Turkiet gjorde Enes två mål mot Andorra. Anfallaren gör sin andra säsong på lån i Real Valladolid och är utlånad från Villareal.