Galatasaray vill värva vänsterback från Bundesliga

De regerande mästarna Galatasaray har inte haft någon lyckad säsong när halva säsonger är snart färdigspelad.

Nu vill huvudtränare Fatih Terim förstärka laget och sägs ha hittat en vänsterback som ska komplettera laget.

Enligt BeIN Sports så vill Fatih Terim ha fler bollar in till straffområdet från kanterna och vänsterbacken som “Gala” sägs vara ute efter är RB Leipzigs Marcelo Saracchi som är 22 år och kommer från Uruguay. Den här säsongen har Saracchi enbart spelat sjut matcher för Leipzig och nu sägs det vara aktuellt med en utlåning på 1,5 år till Galatasaray.

Högerbacks-positionerna kommer erhållas av Sener Özbayrakli och Martin Linnes men Galatasaray sägs vilja hämta in helt nya spelare till vänsterkanten och det sägs även att Henry Onyekuru kan komma tillbaka till klubben och lånas in från AS Monaco. Med tanke på Luyindamas skada så kommer Galatasaray försöka förstärka med minst två försvarare under fönstret.