Merih Demiral spelade från start när Juventus besegrade Sampdoria

Merih Demiral har tagit en plats i startelvan för Juventus.

Under onsdagskvällen spelade han tredje matchen från start för Juventus som gästade Sampdoria i Serie A. Den turkiske mittbacken har tagit plats bredvid Leonardo Bonucci i försvaret och går nu före Matthijs de Ligt som köptes in för 85 miljoner euro i somras.

Juventus tog ledningen genom Paulo Dybala i den 19:e minuten men hemmalaget kvitterade genom Gianluca Caprani. Innan första halvlek tog slut så såg Cristiano Ronaldo till att Juve hade ledningen i halvtid när han nickade in 2-1 målet som blev matchens sista mål i den 45:e minuten.

Merih Demiral drog på sig ett gult kort i den 76:e minuten men stod trots kortet för en bra insats.

Efter matchen sade huvudtränaren Mauricio Sarri att Merih sprider mycket bra energi i laget och hyllade återigen den turkiske mittbacken och det verkar som att vi kommer få se mer framöver av den 21-årige mittbacken i startelvan:

– Han (Merih Demiral) har stor positiv energi som han smittar av till sina lagkamrater och vi måste använda det just nu. Om du ser någon som sprudlar energi som han gör på träningarna, så måste du spela honom på planen.När du ser att han tar med sig det till matcherna och har den attityden på plan, så måste du ha honom där. Han har stort självförtroende just nu så det är bara rätt att han spelar.

Se matchens höjdpunkter här: