“Ozan Kabak kan bli världens bästa mittback”

“Ozan Kabak kan bli världens bästa mittback”.

Dem orden tillhör Schalke 04:s tränare David Wagner som har imponerats av Ozan Kabak och hyllar 19-åringen stort efter hans insats mot Wolfsburg:

– Ozans potential är otrolig. Vi är alla förvånade över den stora utvecklingen han har haft. Han älskar att träna hårt. Han kommer absolut tidigast till träningarna och är den som lämnar träningen sist. Det lär inte ens ta två år innan han kan bli världens bäste mittback, säger David Wagner.

De turkiska utlandsproffsen och inte minst försvararna det här året, fortsätter att imponera. Caglar Söyüncü har hyllats match efter match i England och har varit en av ligans bästa spelare medan Merih Demiral de senaste två veckorna har fått börja starta flera matcher i rad och storhyllas av Juventus tränare Sarri. En annan försvarare som har haft en stor utveckling och framgång är Ozan Kabak som har på sju matcher kommit med tre gånger i veckans lag, en gång i månadens lag och gjort tre mål samt en assists så här långt.