Ozan Kabak målskytt för Schalke mot Wolfsburg

Ozan Kabaks utveckling pekar spikrakt uppåt.

Efter att ha blivit matchens lirare mot Eintracht Frankfurt och kommit med i veckans lag för tredje gången gillt på sex försök (matcher) så gjorde han Schalkes enda mål mot Wolfsburg under onsdagskvällen. Matchen slutade 1-1 och Ozan gjorde matchens första mål när han slog in sin egen retur på en hörna. Ozan gav Schalke ledningen i den 50:e minuten men hemmalaget Wolfsburg kunde kvittera med åtta minuter kvar av matchen.

Målet var Ozans tredje mål den här säsongen och sedan tidigare har han även en assist. Sedan han kom till Bundesliga i januari det här året (köptes av Stuttgart från Galatasaray), så har Ozan gjort hela sex mål för det här kalenderåret vilket är imponerande för en spelare som inte ens har varit ett år i Bundesliga och är 19 år gammal.

Se målet här:

Efter matchen nåddes spelarna av nyheten att en Schalke-supporter hade mist livet påväg till arenan. Ozan Kabak dedikerade sitt mål till den bortgångne supportern efteråt:

Ozan Kabaks prestationer väcker positiva reaktioner på sociala medier också: