Vackert mål av Ahmed Kutucu som räddade en poäng för Schalke 04

Ahmed Kutucu startade matchen på bänken för Schalke som tog emot Freiburg i Bundesligas 17:e omgång.

Den turkiske anfallaren hoppade in i den 70:e minuten och bara tio minuter senare gjorde han 2-2 målet som såg till att  Schalke 04 fick med sig en poäng från matchen. Målet var Ahmeds andra mål för den här säsongen på elva matcher och han har även gjort två assists. Det har främst varit inhopp för den unge 19-åringen som i höstas bestämde sig för att representera det Turkiska landslaget och enligt rapporter så försökte både Schalke och det tyska fotbollsförbundet se till att Ahmed valde Tyskland istället för Turkiet.

En annan turkisk 19-åring som storspelar är Ozan Kabak och mittbacken fick återigen spela 90 minuter.

Schalke tog ledningen i matchen i den 20:e minuten genom Suat Serdar som likt Ahmed är född och uppvuxen i Tyskland med turkisk härkomst. Suat som har både turkiskt och tyskt medborgarskap har valt att representera Tysklands landslag och gjort tre framträdanden i landslaget.

Se Ahmeds mål här: