Ännu en storklubb uppges vara intresserad av Caglar Söyüncü

Caglar Söyüncü har storspelat den här säsongen och har dragit till sig stort intresse från främst Manchester City.

Nu rapporterar Bleacher Report och journalisten Dean Jones att även spanska storklubben Barcelona sägs vara intresserade av den turkiske mittbacken. Enligt källan så kommer Caglar Söyüncü vilja överväga sin framtid först efter att säsongen är över.

Det har tidigare ryktats om Arsenal och framförallt Manchester Citys intresse enligt flera trovärdiga källor i England men Brendan Rodgers och Leicester City har klargjort att ingen spelare lämnar klubben i januari. I England har det även rapporterats om att klubben ska ha nobbat ett bud på 38 miljoner bud för Söyüncü från Manchester City.

 

Caglar Söyüncüs nuvarande kontrakt med Leicester går ut 2023 och har såhär långt gjort 21 framträdanden i ligan och 1 mål samt 1 assist.