Hakan Calhanoglu om Zlatan Ibrahimovic: “Han gillar verkligen det turkiska folket”

Hakan Calhanoglu och Zlatan blev nyligen lagkamrater med varandra i AC Milan.

Och de kommer överens väldigt bra. I en intervju med tyska Bild berättar Hakan Calhanoglu om Zlatan Ibrahimovic om deras första möte och återkomsten till Milan:

– Han kom till mig direkt och hälsade. Han sade att han har många turkiska vänner och att han verkligen gillar turkar på grund av deras varma personligheter, säger Hakan Calhanoglu och fortsätter:

– Zlatan överraskade mig när han sa några meningar på turkiska, till exempel: “Nasilsin?” (svenska: hur mår du?) och han förklarade också att han gillar att lyssna på turkisk musik. Vilka låtar exakt? Det vet jag inte. Jag är bara glad att han är intresserad av mig och mitt hemland.

Om återkomsten till AC Milan:

– När Zlatan sprang in på San Siro för första gången mot Sampdoria så blev fansen galna av glädje. Plötsligt var arenan väldigt högljudd. På senare tid har det varit mer tyst på läktarna. Sedan han kom hit har stämningen ökat och Milan lever genom Zlatan. Och för mig har klubben blivit ännu mer attraktiv tack vare Ibrahimovic.