Romas tränare uttalar sig om Cengiz Ünder

Rykten har tagit fart om Cengiz Ünder igen.

Det var i veckan som det började rapporteras om att Manchester United visade intresse följt av att en annan engelsk klubb som ska ha visat intresse, den klubben ska ha varit Everton som har en ny tränare i Carlo Ancelotti och en turkisk anfallare i Cenk Tosun.

Nu kommer AS Romas tränare Paulo Fonseca  med ett uttalande kring den turkiske yttern. Fonseca säger att klubben inte har några planer på att sälja Cengiz Ünder:

– Vi planerar inte att sälja några spelare, det gäller även Cengiz. Han har spelat lite på sistone men ett lag består inte bara av elva spelare. Alla spelare kan utvecklas och återigen ta plats i startelvan.

Enligt Hürriyets SporArena så följer Manchester United, Everton, Sevilla och Bayern München alla Cengiz Ünder situation i AS Roma.