Stort intresse för Vedat Muriqi – Fenerbahce uppges ha nobbat stort bud

Fenerbahces anfallare, Vedat Muriqi, är väldigt het på marknaden.

Den 25-årige anfallaren har stått för 13 mål och 5 assist den här säsongen och har varit en av Kosovos herrlandslags främsta spelare i EM-kvalet.

Enligt Fotospor ska Manchester United ha lagt ett bud på anfallaren och spelarens agent ska ha bokat ett möte med Fenerbahce gällande sin klient.

Turkish-Football rapporterar även att Tottenham fortsätter att scouta anfallaren och har sedan i höstas nämnts som eventuellt nästa klubb för Muriqi. Anfallaren har gjort åtta mål på 23 landskamper för Kosovo.

Milliyet rapporterar samtidigt att ännu en Premier League-klubb är intresserad och det ska röra sig om Burnely som har lagt ett bud på 28 miljoner euro. Budet ska dock ha nobbats av Fenerbahce som vill ha mer för sin anfallare och vill vänta med att sälja spelaren.