Toppklubb i Premier League vill ha turkiska landslagsspelare

Silly Season är igång och en del stora transfers kan ske i januari.

AC Milans Hakan Calhanoglu kopplas ständigt ihop med en flytt ifrån klubben och främst till Bundesliga där RB Leipzig har varit den mest intressanta klubben. Enligt turkiska Aksam och La Gazetta dello Sport-journalisten Nicolo Schira skriver att Leicester City som är tvåa i Premier League är intresserade av den turkiske offensive mittfältaren. Klubben ska ha förhört sig till Milan om information gällande spelaren.

Journalisten på Gazetta dello Sport skriver också att Milan kan tänka sig sälja spelaren för rätt pris men ska det bli en transfer så vill spelaren helst tillbaka till Bundesliga där han kom ifrån och där han senast spelade för Bayer Leverkusen.

Enligt Aksam så är Leicester City även intresserade av att försöka värva Merih Demiral. Den turkiske mittbacken har gjort det riktigt bra i Juventus men är fortfarande inte helt säker i startelvan även om han lyckats peta De Ligt från startelvan. En dubbelaffär med ett bud på totalt 50 miljoner euro för de båda spelarna sägs vara aktuellt från Leicester Citys sida. Återstår att se om Milan och Juventus hade acceptera de eventuella buden på sina respektive turkiska spelare.

Sedan tidigare spelar Caglar Söyüncü i Leicester City.