Flera klubbar intresserade av Orkun Kökcü – Arsenal trappar upp intresset

Den turkiske mittfältaren Orkun Kökcü kan vara på väg bort från Feyenoord.

Enligt engelska Daily Mail så är Arsenal intresserade av 19-åringen och vill göra klart med spelaren innan EM. Orkun har kontrakt med Feyenoord till 2023 och vill redan nu förlänga med spelaren. Klubben sägs också vara medvetna om intresset för spelaren och att en förlängning kanske inte blir av och kommer därför kräva 15 miljoner pund.

Football Espana har tidigare skrivit med hänvisning till holländska reportrar att klubbar som Sevilla, Valencia och Real Betis utmanar Arsenal och Chelsea för spelarens signatur.

Orkun Kökcü är given i Feyenoords startelva och har den säsongen gjort totalt 33 framträdanden och stått för tre mål samt sex assists på dessa matcher. Mittfältaren har tidigare representerat Holland i flera olika U-landslag innan han bytte till Turkiets U21-landslag.