Fördel Istanbul Basaksehir mot FC Köpenhamn

Istanbul Basaksehir vann kvällens match mot FC Köpenhamn.

Efter succématchen och den stora vändningen i förra omgången mot Sporting CP där Istanbul Basaksehir slog ut det portugisiska laget i förlängning så tog Basaksehir en ny seger under torsdagskvällen. Basaksehir vann det första mötet av två mot FC Köpenhamn i åttondelsfinalerna av Europa League.

Basaksehirs seger var inte på något sätt orättvist. Hemmalaget började med en stor press och redan efter åtta minuter träffade hemmalaget stolpen. Pressen fortsatte men det var först i den 88:e minuten som Basaksehir hittade målet. Edin Visca klev fram och satte 1-0 för hemmalaget.

Returen spelas den 19:e mars i Köpenhamn utan publik. Det är förutsatt att det inte blir några förändringar från UEFA:s sida som kommer hålla krismöte på måndagen.

Se matchens höjdpunkter här: