John Obi Mikel och Trabzonspor går skilda vägar

Trabzonspor har meddelat att det går skilda vägar med mittfältaren John Obi Mikel.Den nigerianske mittfältarens ankomst till klubben slog ner som en bomb och var en storvärvning för Trabzonspor i somras som just nu leder ligan på målskillnad. Obi Mikel hade kontrakt framtill nästa sommar och klubben meddelar att parterna har kommit överens om att bryta kontraktet och att de även har kommit överens med spelaren att inte utbetala någon ersättning även om kontraktet bryts i förtid.

John Obi Mikel har inte velat  spela match eller träna på grund av hälsoskäl med tanke på coronaviruset covid-19.  Obi Mikel satt på bänken i den senaste matchen som spelades mot Istanbul Basaksehir.

Sedan tidigare har Daniel Sturridge och Trabzonspor också kommit överens om att gå skilda vägar och avsluta kontraktet i förtid. Detta med tanke på att Sturrdige blev avstängd från all fotbollsaktivitet i fyra månader efter att ha brutit mot bettingregler.