Mållöst i Istanbulderbyt mellan Galatasaray – Besiktas

Derbyt mellan Galatasaray – Besiktas spelades utan publik och blev även mållöst under söndagen.

“Sessiz derbi” vilket betyder det ljudlösa derbyt på turkiska är vad matchkommentatorn döpte matchen till mellan Galatasaray – Besiktas med hänvisning till att derbyt spelades utan publik med tanke på coronaviruset.

Det blev även mållöst. Varken Muslera i Galatasaray eller Karius i Besiktas släppte förbi sig något mål. I första halvleks 32:a minut hade Atiba Hutchinson ett bra läge att ge gästerna ledningen men bollen gick precis utanför stolpen. Hemmalaget Galatasaray pressade och kom till anfall ett flertal gånger i slutet av matchen men lyckades inte förvalta någon av dem.

Galatasaray går upp på 50 poäng medan Besiktas har nu 44 poäng och är kvar på sin tredje plats respektive sjätte plats i ligan.