Ännu en toppklubb sägs vara ute efter Merih Demiral

Merih Demiral har under säsongen imponerat stort i landslaget och även i klubblaget Juventus.

Efter att ha varit bänkad stora delar av hösten så fick Merih chansen i Champions League i en match mot Bayern Leverkusen – en match där han visade att han mycket väl kunde starta för Juventus. Så blev det också när han senare gick före De Ligt i ett antal veckor framtill sin knäskada i matchen mot Roma (i en match där han även gjorde sitt första mål för klubben).

Däremot har inte intresset svalnat för den turkiske mittbacken. Flera klubbar, däribland annat Milan, Atletico Madrid, Manchester United och Arsenal har kopplats ihop med Merih Demiral under en lång tid. I somras fick Milan ett bud på 40 miljoner euro nobbat av Juventus.

Nu rapporterar Calciomercato.com att även Paris Saint Germain visat intresse för 22-åringen. Enligt italiensk media så vill PSG ha in Merih Demiral som ersättare till Thiago Silva som börjar komma upp till åren och den franska klubben ska redan ha gjort klart sin transferbudget. PSG sägs vilja erbjuda en summa pengar + Leandro Paredes till de regerande italienska mästarna för att hämta in Merih Demiral.