Duo kan återvända till Fenerbahce

Caner Erkin och Gökhan Gönül kan spela i Fenerbahce nästa säsong.

Enligt rapporter i Turkiet så kan de både ytterbackarna vara påväg till sin gamla klubb. Både Caner och Gökhan tillhör idag Besiktas och har utgående kontrakt den 30:e maj. Enligt Fotomac, med hänvisning till Hürriyet-journalisten Süleyman Arat, så finns det en stor chans för de båda att återvända till Fenerbahce.

Enligt journalisten så ska båda ha sagt att de vill avsluta sina karriärer i Fenerbahce. Vidare har Süleyman Arat rapporterat att båda spelarna har pratat med Fenerbahce och vill genomföra en flytt i sommar.

Fenerbahces president Ali Koc har tidigare svarat på frågan om de två spelarna att 2016 så tappade vi några av våra bästa spelare till våra värsta rivaler.

Vänsterbacken Caner Erkin lämnade Fenerbahce på free transfer för Inter sommaren 2016. Samma transferfönster blev han utlånad till Besiktas innan han köptes loss för 750 000 euro sommaren 2017.

Högerbacken Gökhan Gönül lämnade Fenerbahce direkt för Besiktas på free transfer samma sommar.

Båda spelarna har varit givna startspelare i Besiktas den här säsongen och har i princip spelat hela sina karriärer i Turkeit och är således en av de större och erfarna spelarna i ligan. 35-årige Gökhan Gönül spelade för Fenerbahce mellan 2007-2016 och har gjort 339 tävlingsmatcher för klubben. Han har även 66 landskamper på sin meritlista.

31-årige Caner Erkin representerade Fenerbahce mellan 2010-2016 och gjorde 213 matcher för klubben. Caner har även spelat 49 matcher för CSKA Moskva som han tillhörde mellan 2007-2010. Säsongen 2009-2010 spenderade han på lån i Galatasaray. Caner Erkin har även gjort 53 landskamper för Turkiets landslag.