Förre Besiktas-tränaren sägs vara intresserad av Vida

Besiktas kan förlora Domagoj Vida till sommaren.

Enligt turkiska Fanatik så är den förre Besiktas-tränaren, Slaven Bilic, mycket intresserad av att värva spelaren. Bilic som också har tränat Kroatiens landslag, sägs vilja ha sin landsman till West Bromwich, som har stora chanser att ta sig upp till Premier League och säsongen återupptas och spelas klart.

På Bein Sports Turkiets TV-program MANSET så diskuterar fotbollsexperten Ekrem Eksioglu en eventuell transfer och säger att det vore en bra försäljning för Besiktas:

– Det vore en bra försäljning för Besiktas eftersom klubben har inte många spelare som de kan sälja.

Vidare diskuteras det i TV-programmet att en summa kan landa på 15-20 miljoner euro med tanke på hur den engelska fotbollsmarknaden ser ut med diverse transfersummor för spelare som köps och säljs till den engelska fotbollen.

30-årige Domagoj Vida kom till Besiktas från Dinamo Kiev på free transfer januari 2018 med ett marknadsvärde på 9 miljoner euro. Han har som högst varit värderad till 12 miljoner euro (2018) och värderas just nu till 6,5 miljoner euro av Transfermarkt.