Fyra klubbar visar konkret intresse för Cengiz Ünder

Det ryktas ständigt kring Cengiz Ünders framtid i Roma.

Den turkiske yttern har kopplats ihop med en rad europeiska klubbar det senaste året och enda sedan han slog igenom i Roma har flertalet stora klubbar kopplats ihop och visat intresse för den 22-årige yttern.

Enligt Calciomercato så tänker Roma utnyttja Cengiz Ünders höga marknadsvärde till att försöka sälja spelaren. Roma-tränaren Fonseca uppges enligt italienska uppgifter föredra Kluivert som sitter förstaval och Carles Perez som ett andraval på högerkanten. Det starkaste intresset finns i Premier League och Everton. Den förre Napoli-tränaren Carlo Ancelotti har inte gjort en hemlighet att han vill förstärka sin offensiv och Cengiz Ünder ska enligt Calciomercato vara högt upp på listan. Everton sägs vilja göra en bytesaffär och erbjuda Moise Kean till Roma för att få Cengiz.

En annan klubb som vill ha 22-åringen är Sevilla. Den spanska klubben kopplas ständigt ihop med den turkiske yttern, inte minst på grund av sportchefen Monchi som är en stor beundrare av Cengiz och hämtade honom till den italienska klubben från Istanbul Basaksehir när han var sportchef i Roma.

Däremot kan Cengiz även stanna kvar i Serie A. Calciomercato uppger att både Milan och Napoli har visat ett konkret intresse för spelaren.