Rüstü Recber har lämnat sjukhuset

Målvaktslegenden Rüstü Recber har frisknat till från covid-19 viruset och har lämnat sjukhuset.

Det var igår som den förre spelarens fru, Isil Recber, meddelade att Rüstü hade lämnat sjukhuset efter att ha varit inlag i elva dagar och fått intensiv vård.

46-årige Rüstü Recber hade fått allvarliga symtom och blivit väldigt sjuk av viruset meddelade Isil Recber när det kom fram att Rüstü hade smittats av covid-19.

Rüstü Recber spelade 120 landskamper för Turkiets herrlandslag, flest av alla spelare som har representerat landslaget och han har VM-bronsmedalj från 2002, samt bronsmedalj från Confederations Cup 2003. Rüstü var även med och spelade när Turkiet tog sig till semifinaler i EM 2008.

På klubblagsnivå slog Rüstü igenom i sin hemstads största klubb, Antalyaspor innan det blev en flytt till Fenerbahce 1993. Där spelade han i tio år innan han blev såld till FC Barcelona och tillhörde klubben mellan 2003-2006. Efter sin första säsong blev han utlånad till Fenerbahce mellan 2004-2006. Rüstü representerade även Besiktas mellan åren 2007-2012 och det var även hans sista klubb i karriären.