Ännu en italiensk klubb uppges visa intresse för Cengiz Ünder

Cengiz Ünder kan mycket väl bli kvar i Italien ifall han lämnar Roma.

Enligt beIN Sports Turkiet, som hänvisar till italiensk media, så är Atalanta intresserade av Cengiz Ünder. Atalanta ska ha gjort Cengiz till ett av sina transfermål i sommar. Klubbens tränare Gasperini sägs vara mycket intresserad av den turkiske landslagsspelaren. Atalanta uppges förbereda ett bud på 15 miljoner euro + en spelare till Roma.

Enligt italiensk media så har Roma och Atalanta haft möten och Roma sägs kräva en summa på minst 30 miljoner euro. Ett annat alternativ för Roma skulle vara att Atalanta erbjuder Josip Ilicic i ett bud också. Den slovenske spelaren har dock ett kontrakt till 2022 och är Atalanta sägs inte vara så sugna på att släppa Ilicic.

Sedan tidigare har det rapporterats att AC Milan och Napoli är två andra italienska klubbar som vill ha Cengiz Ünder.

LÄS OCKSÅ: 

Fyra klubbar visar konkret intresse för Cengiz Ünder