Är Edinson Cavani ett alternativ för Galatasaray?

Edinson Cavanis kontrakt med PSG går ut till sommaren.Den 33-årige anfallaren har kopplats ihop med flertalet klubbar i Europa och i januari var det nära med en flytt till spanska Atletico Madrid.

Enligt fransk media så är Galatasaray en av de intresserade klubbarna tillsammans med en rad andra. Dock sägs Cavani inte vara sugen på en flytt till Galatasaray enligt journalisten Ignazio Ganuardi:

– Cavani vill gå till en toppklubb när hans kontrakt går ut med PSG. Han har bud från Inter och Atletico Madrid. Han är inte så speciellt intresserad av Galatasaray och Newcastle United.

Fransk media rapporterade även att målvakten Federico Muslera var redo att prata med sin landsman (både Muslera och Cavani är från Uruguay) för att övertala honom att komma till den turkiska klubben.

Det har tidigare rapporterats att Galatasaray kollar på alternativ och ersättare till Radamel Falcao. Detta skulle dock enbart bli aktuellt om Falcao blir såld i sommar. Falcao har kopplats ihop med en flytt till klubbar i Saudi Arabien.