Aurelio ny assisterande tränare i Fenerbahce – leder laget tills vidare

Mehmet Aurelio är ny assisterande tränare i Fenerbahce.

Klubben meddelade att den förre spelaren som representerade klubben mellan 2003-2008 har fått rollen som assisterande tränare i klubben. Idag gjorde han sitt första träningspass med A-laget som förbereder sig inför återstarten av ligan.

Ännu är ingen ny huvudtränare bekräftad för Fenerbahce. Tre namn som kandiderar för uppdraget är Nenad Bjelica, Abdüllah Avci och Erol Bulut.

Enligt turkiska medier så kommer Fenerbahce snart ha gjort klart med en ny huvudtränare – tills dess så leds laget av Mehmet Aurelio.

Sedan tidigare är Volkan Demirel målvaktstränare för Fenerbahce. Volkan Demirel som spelade för klubben mellan 2002-2019 är precis som Mehmet Aurelio en av klubbens ikoner. President Ali Koc har tidigare sagt att det kommer vara välkända namn i staben nästa år. Två andra namn som kopplas ihop med att ingå i Fenerbahces nya tränarstab är Tuncay Sanli och Serkan Recber.

Emre Belözoglu uppges lägga skorna på hyllan till sommaren och bli ny sportchef för klubben. Belözoglu har även varit involverad i kontakterna som tas för olika transfermål till sommaren.