Blir det fler avgångar i Galatasaray?

Under måndagen meddelades det att Galatasarays assisterande tränare Hasan Sas lämnat klubben.

Det var Hasan själv som gick ut först med att han valt att avgå från sin tjänst och sedan bekräftades det även av klubben.

Enligt beIN Sports är Ümit Davalas framtid i klubben osäker:

– Det är många som undrar kring detta (varför Hasan Sas lämnade) men kanske är det inte så stor överraskning ändå. Fatih Terim höll ett möte med truppen efter att ha blivit friskförklarad från coronaviruset och i det mötet närvarade inte Hasan Sas och Ümit Davala. Idag (läs måndag) var Hasan Sas sista dag på Florya Metin Oktay-anläggningen (Galatasarays träningsanläggning) och han avgick. Det pratas även om Ümit Davala men där finns just nu inget konkret. Levent Sahin kommer att fortsätta sitt arbete och kommer att vara kvar i tränarstaben även nästa år, rapporterar Kutlu Akpinar på beIN Sports.

LÄS OCKSÅ: 

EXTRA: Tränare avgår i Galatasaray