Boatengs framtid i Besiktas avgörs denna veckan

Det har ryktats en del om den ghanske mittfältaren Kevin Prince Boatengs framtid i Besiktas.

Boateng kom på lån i januari från Fiorentina till Besikas och fick en bra start i klubben. Däremot har covid-19 och de ekonomiska påverkningarna gjort att Besiktas tvekar på en eventuell fortsättning efter sommaren och även framtill sommaren.

Nu rapporterar media i Ghana att 33-åringen kommer att ha ett sista möte inom kort med klubben för att komma fram till ett beslut.

Boateng ska just nu befinna sig i Istanbul och sitter i karantän. Enligt källorna så ska mötet hållas denna veckan. Spelaren själv uppges vilja stanna i klubben och ska även ha gått med på en viss del av lönesänkning. Om klubben och spelaren inte kommer överens om de ekonomiska förhandlingar så kommer parterna gå skilda vägar.